Etiquetes

dimecres, 28 de febrer de 2018

Paleta d'Intel·ligències Múltiples de la Molina

La paleta d'intel·ligències múltiples dels alumnes de 6è

Aquest passat gener vam realitzar la paleta d’intel·ligències múltiples de La Molina!

Va ser molt interessant! Vam aprendre diferents aspectes de La Molina i del nostre estimat Pingüí Bartolí a través de diverses activitats, cada una de les quals corresponent a una de les vuit intel·ligències múltiples.

(Mural realitzat pels alumnes de 6è amb tota la informació trobada sobre la Molina)

La paleta va ser presentada d’una forma molt original; vam rebre una carta d’un pingüí argentí que volia venir a viure a La Molina. La nostra tasca consistia en verificar si era possible que vingués amb nosaltres a La Molina o no, és a dir, si les condicions climatològiques li permetien sobreviure en l’ecosistema Alpí. 

Per a esbrinar-ho, vam realitzar diferents activitats, com per exemple: crear un “Visual Thinking”, confeccionar un pingüí de drap, vam fer un treball en grup amb el Google Drive on haviem de buscar informació sobre la fauna, flora, clima, les serralades, el recorregut de Reus a la Molina, les comarques per on passaríem, els rius, les carreteres, etc. (Alumnes de la classe de 6è A amb els seus pingüins de drap)


També vam compondre una cançó i inventar una coreografia que vam representar a La Molina davant companys/es i professors, etc.


Balls realitzats en grup a la Molina (I.M cinètico-corporal)

A més a més, les senyoretes ens deixaven els últims 10 minuts de classe per fer una reflexió sobre el funcionament del treball en grup i de com ens havíem sentit treballant entre tots.


 

Va ser un experiència fantàstica, a través de la qual vam aprendre moltes coses sobre La Molina que no sabíem i molt útils per quan vam anar allà de colònies, ja que vam ser capaços de reconèixer molts elements de la natura i la vegetació, les comarques per on passàvem o els rius que ens anàvem trobant pel camí.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada