Etiquetes

dimecres, 30 de gener de 2019

Bon jour! Good morning! ¡Buenos días América!
Good morning!

Durant el primer trimestre, a l’assignatura de català hem realitzat un projecte sobre Amèrica. Voleu conèixer els fils conductors que hem anat seguint?

Són els següents:
  • Com podem fer del món un lloc millor per viure?
  • Quins poders tindries si fossis un superheroi?
  • Per què és important la literatura a la teva vida?
  • Per què l’Estàtua de la Llibertat és un símbol americà?
El llibre de Mira-Mira ens ha acompanyat en aquest viatge pel continent americà. Hem visitat l’Estàtua de la Llibertat, l’Amazones i l’Empire State, entre d’altres. A banda, hem conegut personatges importants com Martin Luther King i Cristòfol Colom i hem arribat a la lluna a bord de l’Apol·lo 11 amb la companyia de Neil Armstrong.


Una de les coses que més ens ha agradat és la visita virtual que hem fet al Chichenitzà; sense moure’ns del nostre lloc hem creuat l’oceà Atlàntic. També hem conegut el joc de la pilota al que els antics maies jugaven. Amb la rutina de “Comparo i contrasto” ens hem adonat que és bastant diferent al nostre futbol.

Durant uns dies, ens hem convertit en superherois. Hem adquirit poders com la telecinesi i ens hem fet entrevistes els uns als altres. Ens hem adonat que les senyoretes també tenen un superpoder: el superpoder de la supervisió per enxampar-nos cada vegada que fem una entremaliadura!Adquirint tota aquesta cultura, hem treballat continguts gramaticals, lèxic i ortografia.

Finalment, com a producte final, hem protagonitzat tres musicals o cançons d’Amèrica que han estat gravats i veureu més endavant:

  • El rock de la cárcel d’Elvis Presley
  • Ya no aguanto más del musical d’Annie
  • I want to live in America de West Side Story

Estem fets tots uns artistes, segur que ben aviat sortim per les televisions americanes!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada