Etiquetes

dilluns, 13 de gener de 2020

“El talismà de la reina Abdelàzia”


La lectura és una activitat que aporta molts beneficis a qualsevol persona; és una activitat imprescindible per a les persones. És per aquest motiu que a l'escola li donem molta importància.

Els alumnes de 5è, durant el primer trimestre, hem llegit a la classe el llibre “El talismà de la reina Abdelàzia”. Ha estat molt entretingut i divertit, ja que hem anat fent una capsa de lectura que ens ha permès recordar tota la història que es relata.

Aquesta capsa inclou des de la pedra que el Nil va xutant pel parc al primer capítol, fins a objectes com la lot que utilitzen els nostres protagonistes per entrar a una cova i el collaret que troben a la cova, entre d'altres. Hem anat resumint els capítols de diferents maneres: dibuixos, headlines, objectes, paraules... El resultat és el que podeu veure a les fotografies.

Oi que ha estat bona idea? Creiem que d'aquesta manera ens hem endinsat més en la meravellosa història de la reina Abdelàzia que té lloc a Cornudella del Montsant i, fins i tot, ens ha donat la sensació que formàvem part de la colla d'amics de l'Abril, el Nil, la Marta, el Llorenç, el Martí, la Núria i el Robert.

Quina nova aventura ens depara aquest segon trimestre?
Cap comentari:

Publica un comentari